Frakt og leveringsbetingelser


Frakt/levering


Vi har i utgangspunktet fastpriser på frakt pr ordre:

-Postens klimanøytrale servicepakke Kr 89,-

Ekstra store esker kan få et frakttillegg som i så fall vises ved utsjekk.

Vi forbeholder oss retten til å endre fraktmetode dersom ordrens beskaffenhet gjør det naturlig.

(Eksempel: Små ordrer kan bli gjort om til brev)

 

 

Leveransevilkår


Alle ordre fra Small Size Hobbyland AS blir vanligvis sendt samme eller påfølgende virkedag. (gjelder ikke ordrer som inneholder utsolgte/ forhåndsbestilte produkter) Normal framføringstid vil være mellom 2 og 5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk.

Det er posten som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 298,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.


Opplysninger i nettbutikken


Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Bilder er veiledende, og kan f.eks vise modellen ferdig bygget selv om den leveres som byggesett.

For radioutstyr/ elektronikk etc. vil det normalt være EU versjon vi leverer selv om produktspesifikasjon/ linker/ videoer etc. kan vise til andre versjoner.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utgått/ ikke lar seg skaffe innen rimelig tid. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.